Onze beloftes en voorwaarden op een rij.
Transparant & Glashelder.

  • Altijd gratis advies
  • Altijd iemand aan de lijn die je kan helpen
  • Kun je niet op kantoor komen, dan komen we naar jou toe (alleen in de gemeente Utrecht)
  • Geen kleine lettertjes, alle voorwaarden staan hieronder op een rij
  • Niet tevreden? Geld terug!

Onze voorwaarden

Kun je je hierin vinden? Dan passen we bij elkaar!

Openingstijden NotarisVandaag
Je kunt de akte(n) op ons kantoor in Utrecht tekenen op de volgende dagen:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 20:00u
zaterdag 10:00 – 16:00u

Je kunt voor het tekenen van een akte een afspraak maken in onze online agenda. Een link naar de agenda ontvang je samen met het concept van de akte.

Zo regelt NotarisVandaag het!

Zonder tussenkomst van derden direct regelen bij een echte notaris. Dat is wat je van ons kunt verwachten.

Wij bieden direct vanuit een onafhankelijk notariskantoor in Utrecht online diensten aan. Dat is het grote verschil met veel andere online aanbieders van notariële diensten. Zij zijn zelf geen officieel notaris kantoor en kunnen dus niet zelf de specialistische kennis en kunde leveren die je van ons wel mag verwachten.

Wil je toch eerst een adviesgsprek? Ook dat is mogelijk: neem dan contact op met één van onze estate- en erfrechtplanners. Zij weten alles van estate- en erfrechtplanning.

Als klant mag je altijd het beste van ons verwachten qua expertise, betrouwbaarheid en motivatie. Alles met een hoog niveau van dienstverlening.

Ons notariskantoor in Utrecht is eenvoudig te bereiken met zowel auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd op 12 minuten lopen van Utrecht CS, 3 minuten fietsen vanaf de Dom en 12 minuten vanaf de A2, de A12 en A27. Je vindt ons tegenover de Stadsschouwburg in Utrecht! Je kunt bij ons om de hoek parkeren of op 1 minuut lopen in parkeergarage Kruisstraat. Of gewoon thuis je notaris spreken.

NotarisVandaag: ook jouw notaris in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Maarssen, Houten, Bunnik, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein, Oudijk, De Bilt, Bilthoven, Werkhoven, Wijk bij Duurstede en omstreken.

 

Regel zelf
je familiezaken online


Rechtstreeks bij de goedkoopste notaris van Nederland centraal gelegen in Utrecht.

Scroll naar boven