Testament online voor 1 persoon

Voor wie: personen met of zonder kinderen
Categorie: Familie & Relatie

€ 245,-

Een testament is een akte/document waarin een persoon, de testateur, zijn of haar wensen vastlegt over hoe zijn/haar nalatenschap verdeeld moet worden na overlijden. Indien iemand geen testament heeft dan bepalen de wettelijke verervingsregels hoe de nalatenschap wordt verdeeld en afgewikkeld.

 • Erfgenamen aanwijzen
 • Personen onterven
 • Optie: Uitsluiten koude kant
 • Optie: Voogdij en bewind
 • Optie: Executeur
 • Maak je eigen maatwerk testament
 • Diverse andere regelingen
 • ca. 3-10 pagina’s
testament voor samenwoners

Lieke Altman

klantenservice
Vragen? Neem gerust contact met mij op: 030 - 227 36 24

Hoe vraag ik 1 testament voor een alleenstaande aan?

Heel eenvoudig en in je eigen tempo via deze webiste. Heb je vragen? App ons!

Tijd 15 minutes
Kosten 245 €

Wat heb je nodig:

- een pc of tablet
- inzicht in je financiële situatie
- gegevens erfgenamen, te onterven personen, voogd, bewindvoerder en/of executeur (volledige namen, geboortedatum en -plaats)
- scan van je legitimatiebewijs
- 15 minuten van je tijd of zolang je nodig hebt

Vragen?

- bel ons
- app ons
- of mail ons

Stappen voor het aanvragen van 1 testament

Stap 1
Vul de online vragenlijst in.
Schermafbeelding-2021-09-30-om-14.19.55.png
Stap 2
Na ontvangst van je aanvraag sturen we je binnen 48 uur (op werkdagen) het concept van je maatwerk akte(n). Je ontvangt een link voor het maken van een afspraak.
Schermafbeelding-2021-10-01-om-10.08.43-1.png
Stap 3
Teken de akte(n) op het notariskantoor in Utrecht en ontvang de afschriften en een factuur.
contract-g7c3c2e043_640.jpg

Belangrijke overwegingen bij een online aanvraag

 1. Je kunt er bij NotarisVandaag zelf voor kiezen om online zonder adviesgesprek een akte op te stellen. Een online aanvraag vraagt van jou/jullie zelfwerkzaamheid en wij gaan er vanuit dat je een bewuste en weloverwogen keuze maakt en hebt gemaakt bij het beantwoorden van alle vragen.
 2. Wij kijken alleen of alle gemaakte keuzes voldoen aan de minimale wettelijke vereisten, maar voor de door jou/jullie gemaakte keuzes ben je zelf verantwoordelijk. Bedenk dus goed of deze online vorm bij je (situatie) past. In de akte die je van ons ontvangt kunnen geen wijzigingen worden aangebracht. Wil je toch wijzigingen aanbrengen? Ga dan naar onze website en vul de aanvraag opnieuw in.
 3. Je wilt van ons geen juridisch of fiscaal advies en hebt dat ook niet nodig. Heb je het gevoel dat deze online vorm niet bij je past of twijfel je over bepaalde keuzes, maak dan een afspraak voor adviesgesprek bij ons op kantoor of win advies in bij een financieel of fiscaal adviseur, de belastingdienst, je pensioenfonds of werkgever.
 4. Bij ongelijke inbreng/investeringen in bijvoorbeeld een eigen woning wordt in een samenlevingscontract verwezen naar je/jullie eigen administratie. Tijdens het doornemen en tekenen van de akte(n) leggen wij nog uit hoe jullie dit kunnen regelen en in de toekomst goed vast kunnen leggen.
 5. Je beantwoordt alle vragen naar waarheid en je verklaart bij het indienen van de aanvraag geen onjuiste of onvolledige gegevens te hebben verstrekt of te zullen verstrekken.

Ik wil toch een adviesgesprek

Past het concept ‘ik wil zelf mijn akte maken’  niet bij jouw/jullie situatie? Plan dan een advies gesprek bij een notariskantoor bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven