Extra hypotheek

 • Extra hypotheek bij zelfde bank
 • Incl. onderzoekskosten
 • Woning
 • Appartement
 • Inschrijven Kadaster
 • 1 Perceel of appartement
 • Achteraf betalen
€725 575
Nieuw

Gemakkelijk zelf regelen

Lieke Altman

Lieke Altman

klantenservice Familie & Relatie
Vragen over het levenstestament? Bel mij gerust: 030 - 227 36 24
Of stuur een mail naar info@notarisvandaag.nl

Extra hypotheek afsluiten

Als je een eigen huis wil kopen moet je denken aan de financiering. Een hypotheek is voor velen een goede oplossing om een huis te kunnen financieren.

Je kunt ook een extra hypotheek nemen op je huis, bijvoorbeeld voor een verbouwingGa eerst na hoeveel je kan lenen. Dit hangt af van je inkomen(en dat van je partner als jullie gaan samenwonen), hoeveel eigen geld je wil inbrengen (of inbreng van ouders etc.) en van de schulden die je al hebt. Hou ook rekening met de kosten koper, de hypotheekrente en overlijdensrisicoverzekering. Kijk ook even of je in aanmerking komt voor Nationale hypotheekgarantie!

Als je serieus bent over het aankopen van een huis, praat dan altijd met een hypotheekadviseur, een verkoopmakelaar en taxateur, zo voorkom je dat je snel wordt opgelicht. Informeer bij deze personen ook welke documenten je nodig hebt, en in welke vorm en waar ze moeten worden ingeleverd.

Hoe vraag ik een oversluiting aan?

Heel eenvoudig en in je eigen tempo thuis via deze website. Heb je vragen? App ons!

Alles direct bij een echte notaris zonder externe adviseurs of kostbare tussenpersonen.

Tijd 15 minutes
Kosten 395 €

Wat heb je nodig:

- een pc of tablet
- 15 minuten van je tijd of zolang je nodig hebt
- gegevens nieuwe hypotheek
- gegevens huidige hypotheek

Vragen?

- bel ons
- app ons
- of mail ons

Stappen voor het aanvragen van extra hypotheekakte

Stap 1
Vul de online vragenlijst thuis in voor je notaris.
Schermafbeelding-2021-09-30-om-14.19.55.png
Stap 2
Na ontvangst van je hypotheekstukken van je bank sturen we je een concept van de hypotheekakte en bellen we je voor het maken van een afspraak. Je ontvangt ook een nota van afrekening.
Schermafbeelding-2021-10-01-om-10.08.43-1.png
Stap 3
Teken de akte(n) op het notariskantoor in Utrecht of Arnhem en ontvang de afschriften.
contract-g7c3c2e043_640.jpg

Belangrijke overwegingen bij een online aanvraag

 1. Je kunt er bij NotarisVandaag zelf voor kiezen om online zonder adviesgesprek een akte op te stellen. Een online aanvraag vraagt van jou/jullie zelfwerkzaamheid en wij gaan er vanuit dat je een bewuste en weloverwogen keuze maakt en hebt gemaakt bij het beantwoorden van alle vragen.
 2. Wij kijken alleen of alle gemaakte keuzes voldoen aan de minimale wettelijke vereisten, maar voor de door jou/jullie gemaakte keuzes ben je zelf verantwoordelijk. Bedenk dus goed of deze online vorm bij je (situatie) past. In de akte die je van ons ontvangt kunnen geen wijzigingen worden aangebracht. Wil je toch wijzigingen aanbrengen? Ga dan naar onze website en vul de aanvraag opnieuw in.
 3. Je wilt van ons geen juridisch of fiscaal advies en hebt dat ook niet nodig. Heb je het gevoel dat deze online vorm niet bij je past of twijfel je over bepaalde keuzes, maak dan een afspraak voor adviesgesprek bij ons op kantoor of win advies in bij een financieel of fiscaal adviseur, de belastingdienst, je pensioenfonds of werkgever.
 4. Bij ongelijke inbreng/investeringen in bijvoorbeeld een eigen woning wordt in een samenlevingscontract verwezen naar je/jullie eigen administratie. Tijdens het doornemen en tekenen van de akte(n) leggen wij nog uit hoe jullie dit kunnen regelen en in de toekomst goed vast kunnen leggen.
 5. Je beantwoordt alle vragen naar waarheid en je verklaart bij het indienen van de aanvraag geen onjuiste of onvolledige gegevens te hebben verstrekt of te zullen verstrekken.

Ik wil toch een adviesgesprek

Past het concept ‘ik wil zelf mijn akte maken’  niet bij jouw/jullie situatie? Plan dan een advies gesprek bij een notariskantoor bij u in de buurt.

Scroll naar boven