1. Home
  2. Helpdesk & Kennisbank
  3. Algemeen
  4. Onze nieuwe innovatieve interface

Onze nieuwe innovatieve interface

We hebben onze nieuwe innovatieve en dialooggestuurde interface geactiveerd! Met onze nieuwe interface simuleren we een natuurlijk adviesgesprek, meestal door je vragen te stellen in een chat-achtige omgeving en door direct advies te geven over je situatie.

Door het interactieve, dialooggestuurde online adviesgesprek verbeteren we de gebruikservaring. We bootsen een natuurlijk gesprek na, wat comfortabeler en intuïtiever aanvoelt voor een gebruiker. Ook is onze nieuwe interface beter geschikt voor mobiele apparaten, omdat ze je begeleiden door het proces met minimale tekstinput en duidelijke aanwijzingen.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en de introductie van deze nieuwe interface is een grote stap voorwaarts in het aanbieden en het moderniseren van online notariële diensten.

De lancering van de nieuwe interface markeert een belangrijke mijlpaal in de missie van NotarisVandaag om notariële diensten toegankelijker, goedkoper en klantvriendelijker te maken. Dit initiatief weerspiegelt de inzet van ons notariskantoor om te innoveren en tegelijkertijd hoogwaardige service te bieden.

Deze adviesgesprekken kun je al doen via onze nieuwe interface:

Over NotarisVandaag
NotarisVandaag is een vooraanstaand notariskantoor in Nederland, bekend om zijn klantgerichte aanpak en innovatieve oplossingen. Met jarenlange ervaring biedt NotarisVandaag een breed scala aan notariële diensten, van onroerend goed transacties tot familiezaken.

Heeft deze informatie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Hulp nodig?

Kun je het antwoord niet vinden?
Neem contact met ons op
Scroll naar boven